Markitsi
Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 22/12/2013
| Θέμα: Η ΖΗΛΙΑΡΑ (1968)DvdRip Παρ Μάης 01, 2015 6:53 pm | |
| Η Ζηλιαρα(1968) Κωμωδία
Παραγωγή:Καραγιάννης - Καρατζόπουλος Α.Ε.
Σκηνοθεσία:Κώστας Καραγιάννης
Σενάριο:Νίκος Τσεκούρας
Μουσική: Γιώργος Κατσαρός Hθοποιοί:Ρένα Βλαχοπούλου, Γιώργος Κωνσταντίνου, Αννα Μαντζουράνη, Πέτρος Λοχαϊτης, Νικήτας Πλατής, Γιώργος Παπαζήσης, Καίτη Λαμπροπούλου, Περικλής Χριστοφορίδης, Λαυρέντης Διανέλλος, Χρήστος Δοξαράς...
Υπόθεση:Μια γυναίκα με την παθολογική της ζήλια δυσκολεύει τη ζωή του άνδρα της σε τέτοιο σημείο, ώστε εκείνος κινδυνεύει να χάσει και την υγεία του και τη δουλειά του. Η αχαλίνωτη φαντασία της ανακαλύπτει απιστίες του συζύγου της εκεί που δεν υπάρχουν και σχέσεις με γυναίκες που δεν έχει γνωρίσει ποτέ του.Ώσπου ξαφνικά ένα περιστατικό ανατρέπει την οικογενειακή τους ζωή...
AVI File Details
Name.........: H zhliara.avi Filesize.....: 886 MB Runtime......: 01:32:23 Video Codec..: DivX 4 Video Bitrate: 1205 kb/s Audio Codec..: 0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate: 128 kb/s (64/ch, stereo) CBR Frame Size...: 720x576
ΔΥΣΤΥΧΩΣΚλεισαμε!!!
1η δημοσιευση 22Jan.2008,07:28 by agellikh1GF Pass:agel59 Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm. Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε!!!!!!!
| |
|