Markitsi
Αριθμός μηνυμάτων : 170 Registration date : 22/12/2013
| Θέμα: ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΚΑHΜΟΣ(1964)DvdRip Τρι Ιουν 30, 2015 7:01 pm | |
| Είναι μεγάλος ο καημός (1964) Δραματική
Παραγωγή:Αφοί Κυριακόπουλοι Σκηνοθεσία:Χρήστος Κυριακόπουλος Σενάριο: Νίκος Φώσκολος Μουσική επιμέλεια:Χρήστος Μουραμπάς Τραγούδι:Πάνος Τζανετής,Γρηγόρης Μπιθικώτσης,Λαυρέντης Διανέλλος, ιώργος Ζαμπέτας,Μαίρη Νταλμάς,Πέτρος Αναγνωστάκης Ηθοποιοί:Ν.Ξανθόπουλος,Μ.Βούρτση, Εφη Oικονόμου,Λ.Διανέλος,Στ.Στρατηγός,Ν.Φέρμας,Γ.Ολύμπιος,Ταυγέτη..... Υπόθεση: Η Λίζα, η κόρη του βετεράνου μπουζουκτζή Αναστάση Μπαζαίου, έχει δεσμό με τον Μιχάλη που δουλεύει στον γύρο του θανάτου. Η φίλη της Βίκη, προσπαθεί να της κλέψει τον αγαπημένο. Όταν ο πατέρας της αρρωσταίνει βαριά, η Λίζα αναγκάζεται να δουλέψει ως τραγουδίστρια στο ίδιο κέντρο που δούλευε κι αυτός.
AVI File Details
Name.........:Einai megalos o kahmos.avi Filesize.....:815 MB Runtime......:1:21:15 Video Codec..:XVID Video Bitrate:1199 kb/s Audio Codec..:0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 Audio Bitrate:192 kb/s(64/ch, stereo) CBR Frame Size...:512x384
ΔΥΣΤΥΧΩΣΚλεισαμε!!!
Pass:agel59 1η δημοσίευση 8 Nov 2007,22:57 by agellikh1GF-CW Για οποιο πρόβλημα υπάρχει με τα Links μου, στείλτε μου ένα pm.
Μην ξεσκιζετε τα rar μου Ρεεεεεε!!!!!!!
| |
|